Birds of Prey atrage comparaţii cu John Wick şi cu Deadpool

„Birds of Prey nu are pretenţii şi nici griji cu privire la locul său în cadrul unui context mai larg. Este o comedie neagră şi un film uşor”, relatează Scott Mendelson, de la publicația Forbes, despre filmul care intră pe marile noastre ecrane pe 7 februarie.

Katie Walsh, de la LA Times adaugă: „Filmul este un carnaval grotesc şi brutal: un şut plin de culoare, haotic şi neruşinat”.

Numeroase prime reacţii la Birds of Prey, film care a fost văzut deja de către presa de profil și bloggerii americani, compară filmul cu hit-uri de acţiune precum John Wick şi Deadpool, toate cele trei având ratingul „nerecomandat sub 15 ani”, pentru violenţă şi limbaj licenţios.

Comparaţia cu John Wick are sens în contextul în care Chad Stahelski, regizorul filmului John Wick, a supervizat unele dintre filmările la Birds of Prey pentru a face scenele de acţiune să iasă mai tare în evidenţă. Regizoarea lui Birds of Prey, Cathy Yan, relata în decembrie că unele din modelele de inspiraţie pentru film au fost Quentin Tarantino şi Akira Kurosawa.

„BirdsofPrey este un John Wick trecut prin filtrul unui film grotesc şi umplut la refuz cu sclipici şi cu limbaj licenţios”, a scris atomtickets.com.

„BirdsofPrey este o răzmeriţă – una plină cu atitudine şi cu unele dintre cele mai inventive ruperi de oase din genul cu supereroi de până acum. Am mers la film fără aşteptări mari şi am fost plăcut surprins de cât mi-a plăcut. Nu reinventează roata, dar are stil”, a scris publicația IGN.

„BirdsofPrey este un şut. Cu stil, ciudăţel şi amuzant, reuşeşte atunci când e lăsat să o ia razna, mai ales când e vorba de Margot Robbie. O lasă cam moale la mijloc şi e cam superficial, dar plăcut de privit”, notează SlashFilm.

Source

Leave a Reply