O tânără care a dispărut după o întâlnire dată pe retelele de socializare

Poliţiştii din Argeş sunt în alertă după ce o femeie din Câmpulung a dispărut de acasă, în urma unei întâlniri cu un bărbat din Bucureşti. Elena Nicoleta Enache locuieşte în Câmpulung, iar în data de 19 februarie a plecat de acasă pentru a se întâlni cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare. Timp de câteva zile, mama femeii, dar şi fetiţa acesteia au păstrat legătura cu femeia prin intermediul telefonului, , numai că începând cu 27 februarie aceasta a avut telefonul închis.

Alertată de acest fapt, mama femeii a sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia acesteia. Bărbatul a fost identificat de poliţişti, numai că acesta susţine că femeia l-a părăsit, plecând de acasă şi că nu mai ştie nimic de ea.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65m, 50-55 kg, constituţie astenică, faţa ovală, ochi albaştri, păr lung, vopsit roşcat.

Vestimentaţie la momentul dispariţiei: geacă de culoare maro, pantaloni blugi de culoare albastru, cizme negre cu toc de înălţime medie.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt reugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, telefon: 0248.512.100

Sursa Articolului

Leave a Reply