Claudiu Niculescu a fost prezentat oficial, astăzi

În cadrul unei conferinţe de presă, ţinută astăzi la Stadionul Orăşenesc din Mioveni, conducerea clubului CS Mioveni l-a prezentat oficial pe noul director tehnic al echipei, Claudiu Niculescu.

„S-au făcut unele modificări la nivelul băncii tehnice, din cauza rezultatelor din ultima perioadă, în special a celor de acasă, unde am pierdut în ultima etapă din 2019 cu Timişoara, dar şi acum în primul meci din 2020, cu Viitorul Pandurii, plus alte puncte pierdute pe propriul teren… Am făcut aşa un calcul şi sunt vreo 15 puncte risipite acasă, iar pentru o echipă care vrea promovarea este mult. Spre exemplu, UTA, a pierdut doar două puncte acasă, cu noi… Şi nici jocul echipei nu mai este cel de la începutul campionatului, cu ocazii multe, cu goluri… Toate acestea au dus la nemulţumiri, iar acestora s-au adăugat aprecierile din partea presei şi a publicului, care ne-au reproşat că nu dorim promovarea, că facem tot felul de tertipuri de pe locul 2, că nu avem antrenor licenţiat pentru Liga 1…. Nu am făcut jocul altor echipe, vom face numai jocul nostru! În plus în martie trebuie depus dosarul de licenţă, iar noi nu aveam antrenor cu licenţă, iar dacă nu făceam nicio mutare, în iunie oricum trebuia adus unul cu licenţă. Toate acestea au dus la această schimbare! Marius Stoica a depus o muncă foarte bună, rămâne în cadrul clubului, cu atribuţii mai mari la echipa a doua. Ne-a ajutat şi l-am ajutat şi noi, pentru că aici a găsit tot timpul o poartă deschisă. Decizia a fost să îl numim director tehnic pe Claudiu Niculescu şi sper să facem performanţă cu el pe bancă!” – Dumitru Olteanu, preşedinte CD al CS Mioveni

„Mă bucur că am revenit după 5 ani la CS Mioveni. Cunosc foarte bine acest club, aceşti oameni, am o relaţie foarte bună cu ei. Am acceptat în primul rând să revin, pentru că este un lot valoros aici, care a demonstrat ceva până acum. Revin cu entuziasm şi voi ajuta clubul să promoveze în Liga 1. Presiunea este foarte mare. Stoica a făcut o treabă foarte bună aici, dar acum este treaba mea să continui munca lui şi să rămânem pe acest loc secund. Aveam puterea asta să fim aici la finalul sezonului! M-am întors cu entuziasm şi bucurie pentru oamenii pe care îi cunosc, pentru prietenii pe care i-am lăsat aici acum 5 ani. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, vineri este primul meci, unul foarte greu, şi aşteptăm prima victorie din acest miniretur. Sper să reuşim prima victorie şi să luăm cele 3 puncte importante în clasament. Asta este cel mai important. Vom face tot ce depinde de noi să ne bucurăm după meciul cu Gloria Buzău. Am văzut adversarul în meciul cu U Cluj. Sunt o echipă foarte bună, foarte periculoasă. Au multe puncte forte, dar ca orice echipă au şi puncte mai puţin bune. Speră să profităm de punctele lor slabe. Mă gândesc să băieţii pe care îi antrenez sunt toţi concentraţi, se pregătesc foarte bine şi au dorinţa de a arăta că au fost doar două accindente nefericite în primele două etape. Tot lotul este disponibil, nu avem accidentaţi, cu excepţia lui Burnea care este nerefăcut. În rest tot lotul este valid. Aşteptăm cu foarte mare încredere meciul de mâine seară” – Claudiu Niculescu, director tehnic CS Mioveni.

Sursa Articolului

Leave a Reply