Gama Dacia va fi îmbunătățită, în 2021, cu un nou model

După ce nu a îndeplinit succesul dorit, Lodgy va fi într-adevăr înlocuit cu un vehicul încă capabil să transporte 7 pasageri, dar care oferă un
aspect mai trendy. În plus, ar trebui să inaugureze tehnologia hibridă pentru Dacia.

2021 promite să fie anul restilizării pentru Dacia. Brandul românesc, adesea considerat francez datorită integrării sale în grupul Renault, va reînnoi o mare parte din gama sa ( Sandero , Logan, Dokker …), lansând în același timp noi produse .
Este cazul Spring, SUV-ul urban 100% electric, care va fi bazat în totalitate pe elemente tehnice ale Renault K-ZE fabricate și vândute în China.
Lodgy, ale cărui vânzări nu reușesc să crească (6.627 de înregistrări înregistrate în Franța în 2019, când Dusterul se apropie de 50.000 de unități) pare ca nu mai va fi fabricat anul viitor. Cu toate acestea, Dacia intenționează să mențină, în gama sa, un model capabil să transporte până la 7 pasageri.
Acesta este rolul acestui nou venit al cărui stil va fi mai … la modă. Fără a vorbi strict despre un SUV, în plus , codul său intern (RJI) evocă, în nomenclatura grupului, un monovolume , acest model va afișa un aspect mai aventuros decât Lodgy. Existența sa a fost adesea menționată înainte, în special în cazul înlocuirii actualului Duster.
În ceea ce privește stilul, nu va fi un Duster extins, ci un model cu personalitate proprie, folosind coduri stilistice.
Afișând o lungime de aproximativ 4,50 m, mai mult sau mai puțin dimensiunea Lodgy, acest „SUV” va compensa dimensiunile sale conținute de o siluetă relativ pătrată pentru a oferi suficient spațiu la bord.

Prețul de pornire va fi în jur de 13.000 de euro.

sursa aici

Sursa Articolului

Leave a Reply