Viaţa, fragilitatea ei şi trei metode foarte diferite de a lupta pentru ea, joi la TV

Evan Almighty/Evan Atotputernicul (2007)
AMC, 18:50
Cu un buget de 175 de milioane de dolari, Evan Almighty a devenit în 2007 cea mai scumpă comedie produsă vreodată la Hollywood. Steve Carell îl interpretează pe Evan, un tată de familie care are parte de experienţe tot mai bizare, până-şi dă seama că destinul său este să construiască o nouă Arcă a lui Noe pentru a salva animalele Terrei de la un nou potop. Ce trebuie spus este că puţine sunt comediile din istorie care să fi avut nevoie de mai multe efecte speciale…

The Day After Tomorrow/Unde vei fi poimâine? (2004)
Pro Cinema, 20:30
Da, The Day After Tomorrow este un blockbuster şi o nouă ocazie pentru atotdistrugătorul Roland Emmerich (Godzilla, 2012, Ziua Independenţei) să mai distrugă o dată lumea. Dar mesajul ecologic şi ocazia de a-l vedea pe Jake Gyllenhaal într-unul din rolurile de la începutul carierei (poţi citi aici despre următorul său lungmetraj) fac filmul mai relevant decât alte disaster movies atât de la modă deceniul trecut.

Dallas Buyers Club (2013)
Paramount Channel, 20:30
Matthew McConaughey şi Jared Leto au câştigat amândoi Oscaruri pentru rolurile lor din Dallas Buyers Club, această dramă despre zorii flagelului SIDA, când autorităţile americane tergiversau lansarea unui tratament, condamnându-i practic la moarte pe cei infectaţi. În acest context, Ron (McConaughey) află că e seropozitiv şi i se spune că mai are o lună de trăit. Eroul va lupta din răsputeri pentru viaţă, ajungând să ajute sute de alţi seropozitivi cu traficul său de medicamente.

Source

Leave a Reply