Serenity Park Bradu, case în stil mediteranean

Casa visurilor tale se construiește chiar acum! Serenity Park Bradu este un complex cu 10 case construit de MLC Residence și vă oferă la vânzare case la cheie în stil mediteranean, cu o arhitectura modernă, construite după noile norme și cerințe în vigoare.Stilul arhitectural este deosebit, casele sunt amplasate într-o oază de liniște, compartimentarea decomandată și camerele luminoase.

Departe de ochii lumii, dar în interiorul ei!

Această casă o să vă ofere o experiență incredibilă! Nu ești în vacanță, dar te simți ca și cum ai fi în fiecare zi: încăperile spațioase, terasele generoase și natura de care te poți bucura în fiecare moment! Te vei trezi în fiecare dimineață într-o oază de liniște, dar la numai 3 kilometri de municipiul Pitești.

Serenity Park Bradu, beneficii și utilități

Încălzirea casei este asigurată cu centrală proprie, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Casa se predă la cheie, iar în funcție de stadiul lucrării, aveți posibilitatea de a o personaliza după gustul și dorința voastră. Are uși de interior montate, obiecte sanitare, gresie, faianța și parchet, finisaje de calitate, împrejmuire, drum de acces cu lățime de 7 m, poziționare la strada. Toate utilitățile (gaz, curent, apă, canalizare) au contor individual.

Detalii proiect

Poziționare: comuna Bradu, la doar 3 km de Târgul Săptămânal

Proiect: parter + 1 etaj

Suprafață construita: 110 mp, dintre care 80 mp utili,

Suprafață teren: 400 mp

Compartimentare: PARTER – hol, baie, bucătarie și living; ETAJ – două dormitoare mari și baie

Preț: 92 500 euro
Imobilele sunt vândute Direct de la Dezvoltator, în reprezentare EXCLUSIVĂ prin Mr.Exclusivitate Pitesti – Comision 0 pentru cumpărator!

Profită acum de discountul de 5000 euro! (se acordă o reducere de 10% din valoarea avansului, nu mai mult de 5000 euro)

Vă invităm să urmărim împreună cum se construiește casa visurilor voastre, unde vă veți savura cafeaua în fiecare dimineață!

Sursa Articolului

Leave a Reply