Cristian Gentea, a fost desemnat, astăzi, drept candidat al PSD pentru funcţia de primar al Municipiului Pitești

Preşedintele PSD Piteşti, fizicianul Cristian Gentea, a fost desemnat astăzi, dumincă, drept candidat al PSD pentru funcţia de primar al capitalei de judeţ. Gentea, este considerat favorit la câştigarea alegerilor în Piteşti.
Redăm mai jos discursul acestuia:

✔️Astăzi a avut loc Adunarea Generală a #PSD Pitești, ocazie cu care președintele organizației, Cristian #Gentea, a fost validat drept candidat pentru funcția de primar al municipiului #Pitești.

➡️Iată, cu acest prilej, mesajul domnului Cristian Gentea pentru piteșteni:

🔴,,Mulțumesc colegilor din PSD pentru marea onoare pe care mi-au făcut-o desemnându-mă candidat pentru funcția de primar al uneia dintre cele mai frumoase localități din lume, municipiul Pitești.

🔴Mulțumesc presei pentru că îmi preia acest mesaj și îi asigur pe toți ziariștii de prețuirea mea, de disponibilitatea pentru transparență totală și dialog permanent.

🔴Mandatul sau mandatele mele la Primăria Pitești vor marca o nouă epocă în viața municipiului nostru drag, vor înseamna un răspuns clar, amplu și eficient la provocările secolului XXI.

‼️Vă propun și o expresie de lucru care sugerează multe: PITEŞTI – MICUL BUCUREŞTI.

➡️Vecinătatea ne ajută şi putem ”importa” din București cât mai mult din nivelul de trai, din salarizarea , din deschiderea spre Europa și întreaga lume, din lumea afacerilor, din lumea culturală a capitalei României. Putem, la rândul nostru ”exporta” valorile istorice ale zonei în care s-a întemeiat nucleul Țării Românești.

➡️Voi prezenta, cât mai repede, programul electoral al meu și al echipei mele. Veți vedea că este întemeiat pe știință, management și dragoste.

❤️Dragoste, fiindcă mi se pare că municipiului și oamenilor săi le trebuie mai multă dragoste din partea Primăriei.

‼️PITEȘTI – MICUL BUCUREȘTI va spori în identitate, în personalitate, în gradul de fericire măsurabilă a oamenilor.

⚠️Fericirea socială a piteștenilor este țelul meu suprem.

🔝La treabă, pentru Piteștiul de mâine!

Cu prețuire,
Ing. Cristian Gentea,
în curând, cu voia oamenilor, primar al municipiului Pitești”.

Sursa Articolului

Leave a Reply