CS Mioveni, la trei puncte de promovare

Clubul din Mioveni are o șansă uriașă de a reveni în prima ligă după o absență de opt ani. Duminică, 2 august, de la ora 18:30, CS Mioveni joacă acasă cu Petrolul Ploiești, în ultima etapă din ”play-off”-ul Ligii 2. Argeșenii dau piept de singura echipă care nu mai are absolut nicio variantă matematică de a prinde măcar locul de baraj, astfel că, măcar la prima vedere, Mioveniul are un meci abordabil.
Înaintea ultimei etape, clasamentul arată astfel, celelalte dispute programate simultan, la aceeași oră, fiind FC Argeș – UTA și Rapid – Turris: 1. UTA 29p. (7-7), 2. Mioveni 27p. (4-4), 3. Argeș 26p. (6-5), 4. Turris 25p. (4-4), 5. Rapid 24p. (3-3), 6. Petrolul 22p. (2-3).

Așadar, Mioveniul antrenat de Claudiu Niculescu intră în elită dacă învinge. Orice alt deznodământ i-ar asigura locul 2 sau poziția de baraj doar în contextul în care celelalte rezultate o ajută. Important de știut este că Mioveniul a beneficiat de rotunjire de 0,5 la înjumătățirea punctelor, fiind dezavantajată în caz că încheie sezonul la egalitate cu Argeșul, trupă care a intrat în ”play-off” după ce avusese punctaj par la blocarea sezonului regulat. Rapid și Turris sunt celelalte două grupări care au beneficiat de rotunjire.

Sursa Articolului

Leave a Reply