Patty Jenkins spune că Wonder Woman 3 va fi ultimul film al francizei pe care îl va regiza

În cadrul unui interviu pentru Geek, regizoarea a declarat că următorul film după Wonder Woman 1984 va fi ultimul (din această serie) pe care îl va regiza. Wonder Woman/Femeia Fantastică, cu Gal Gadot în rolul principal, a avut rezultate spectaculoase și încasări record, astfel că Jenkins ar putea rămâne fără probleme oricât își dorește la cârma.

Pentru Patty Jenkins aceste filme sunt o modalitate de a arăta mai multe fațete ale personajului Diana. În afara faptului că ajută omenirea și este un erou salvator, Diana se confruntă cu provocările aduse de statutul de zeiță într-o lume a oamenilor.

După abordarea din WW84, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă în ce direcție va îndrepta echipa creativă povestea supereroinei.

„Wonder Woman 1984 mi-a oferit șansa de a face o mulțime de lucruri pe care nu le-am putut include în primul film. M-am bucurat foarte mult că am putut spune povestea originii Femeii Fantastice. A fost ca și cum s-ar fi născut, dar încă nu am văzut de ce este capabilă. Sunt încântată că pot prezenta apogeul puterii sale”, a declarat Jenkins.

„Este la fel de important faptul că duce și o luptă interioară: este o zeiță care încearcă să ajute omenirea, nu este doar cineva care se luptă cu răul, ci încearcă să le arate oamenilor răi cum să se schimbe. E o dilemă interesantă. Următorul (WW3) va fi probabil ultimul film Wonder Woman pe care îl voi regiza, deci trebuie să includ în el tot ceea ce vreau să arăt. Trebuie să ne gândim bine”, a spus regizoarea

Jenkins a dezvăluit pentru Total Film Magazine care sunt planurile sale pentru al treilea film din franciza Wonder Woman.

„Nu cred că voi stabili o abordare nouă, proaspătă, până când nu va fi lansat acest film, pentru că vreau să-mi golesc mintea. Dar da, am în minte un arc care va lega primul film, al doilea, filmul Amazon și apoi al treilea”

Jenkins are răspunsuri și în ceea ce privește spinoff-ul. „Nu îl voi regiza, sper. Încerc foarte mult să nu îl regizez. Nu va fi ușor. Dar eu și Geoff Johns (n.r. coscenarist pentru WW84) am creat această poveste, am lansat-o, iar acum o vom vedea cum merge mai departe. O voi produce, în mod sigur”, a spus Patty Jenkins.

Source

Leave a Reply