Simona Bucura Oprescu: ‘Guvernul PNL, groparul economiei României’

Deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu arată cum numărul de noi firme apărute pe piaţă a scăzut dramatic în acest an, prin comparaţie cu evenimentele care se petreceau în 2019. Numai în Argeş, scăderea este cu peste 50%, situaţia fiind una cu adevărat dramatică. Tocmai de aceea, deputatul argeşean numeşte Guvernul condus de Ludovic Orban ca fiind „groparul economiei României”.

„Numărul de înmatriculări de firme din România a scăzut dramatic!

Pe fondul neîncrederii investitorilor în Guvernul PNL și al lipsei de măsuri de susținere pentru firme, mediul economic are de suferit profund. Practic, PNL pune frână inițiativei private!

Conform ultimului raport al Oficiului Național al Registrului Comerțului, numărul înmatriculărilor de firme din țară s-a redus cu aproape 38% în primele șase luni ale anului în curs față de aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, între 1 ianuarie și 30 iunie 2020 au fost înmatriculate în România 49.051 de firme (inclusiv PFA), față de 77.940 de înmatriculări în primele șase luni ale anului trecut.

Iar în Argeș numărul înmatriculărilor de firme s-a redus la jumătate: 1.229 de firme, față 2.582 anul trecut! Scăderea este de 52,4%!

Guvernul PNL – groparul economiei României!”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

Acum! Accident cu două victime la Câmpulung

Sursa Articolului

Leave a Reply