Ce avere au în prezent actorii din Back to the Future

Înapoi în viitor a doborât concurența la box office în 1985. Realizat cu un buget de 19 milioane de dolari, filmul a strâns peste 381 de milioane de dolari la nivel mondial.

Au urmat apoi două sequel-uri care au stat la fel de bine în ceea ce privește încasările, iar actorii din film au devenit staruri la nivel mondial. Iată ce averi au în prezent vedetele din Back to the Future:

Michael J. Fox a interpretat rolul principal, Marty McFly. În faimosul film al anilor ’80, Marty călătorește din 1985 în 1955 cu ajutorul unei mașini a timpului inventată de prietenul și mentorul său, profesorul Brown. Înainte de a interpreta acest rol, actorul Michael J. Fox era deja cunoscut datorită serialului Family Ties, în care a jucat din 1982 până în 1989.
De-a lungul timpului a mai apărut în filme precum Teen Wolf, Doc Hollywood, The American President sau serialul Spin City. În prezent, averea sa este estimată la 65 de milioane de dolari.

Christopher Lloyd – „Dr. Emmett ‘Doc’ Brown”

Christopher Lloyd a jucat rolul lui Dr. Emmett ‘Doc’ Brown, personajul care în Back to the Future a transformat o mașină DeLorean într-o mașină a timpului. Fanii îl știu pe Lloyd din Clue, Who Framed Roger Rabbit și The Addams Family. Averea sa este estimată la 40 de milioane de dolari.

Lea Thomson a fost mama lui Marty în filmul Înapoi în viitor. A reușit să joace perfect versiunea adultă și cea adolescentă a personajului său. Printre filmele în care a apărut se numără Some Kind of Wonderful, Howard the Duck și Casual Sex. A avut roluri și în producții TV, interpretând personajul Caroline în City timp de patru sezoane, și a apărut timp de cinci sezoane în serialul Switched at Birth. Averea lui Lea Thomson este estimată la 14 milioane de dolari.

Thomas F. Wilson este cel care a dat viață personajului Biff Tannen în Back to the Future. Biff este cel care îi terorizează pe părinții lui Marty de-a lungul a peste 30 de ani. Acesta a fost unul dintre cele mai importante roluri pe marele ecran pentru Wilson, care a rămas în industria cinematografică devenind un actor de voce. Fanii animațiilor este posibil să-i fi recunoscut vocea în producții precum Pig Goat Banana Cricket, Trollhunters: Tales of Arcadia și 3Below: Tales of Arcadia. Averea lui Thomas F. Wilson este estimată la patru milioane de dolari.

În Back to the Future, Crispin Glover interpretează versiunea adultă și cea adolescentă a lui George McFly, tatăl lui Marty. Glover și-a continuat cariera de actor și a apărut de-a lungul anilor în filme precum Charlie’s Angels și Beowulf. În prezent, Glover poate fi văzut în serialul fantasy American Gods. Averea sa este estimată la 3,5 milioane de dolari.

Source

Leave a Reply