Shia LaBeouf și-a acoperit tot pieptul cu un tatuaj imens pentru rolul de interlop din The Tax …

Shia LaBeouf nu se dezminte: și-a făcut un tatuaj imens pe piept pentru a-l interpreta cât mai credibil pe interlopul Cholo în thrillerul The Tax Collector. Nu este un tatuaj temporar, ci unul permanent, cu numele personajului său, Creeper. Desenul include și un portret al mamei sale care leagănă un clovn, o reprezentare a tatălui său, Jeffrey, care în trecut a fost clovn de rodeo.

Nu este prima dată când talentatul actor american folosește tatuajele pentru a fi mai credibil într-un rol, notează Daily Mail. În 2015, LaBeouf și-a făcut 12 mici tatuaje pentru a-l interpreta pe escrocul Jake în drama American Honey, semnată de Andrea Arnold. Starul mai are tatuaje pe picioare, tors și pe umărul stâng.

Regizorul David Ayer s-a declarat impresionat de capacitatea lui LaBeouf de a se identifica total cu personajele sale: “E unul dintre cei mai buni actori cu care am lucrat, se dedică trup și suflet”, a spus Ayer în ianuarie, pentru Slash Film. “În Tax Collector, el are tot pieptul tatuat. Așa intră cu totul în asta, nu am întâlnit pe nimeni atât de dedicat”, a adăugat el.

Regizorul și LaBeouf au mai lucrat împreună și pentru producția de război Fury (2014), cu Brad Pitt în rolul principal, iar actorul și-a scos atunci un dinte.

Ayer a mai spus că LaBeouf a intrat perfect în rolul din The Tax Collector, în care el este un diavol terifiant care strânge taxele de protecție pentru un interlop, Wizard. “Shia joacă un tip alb care a crescut în suburbie. E un tip jumate evreu, jumate francez care joacă un personaj alb. E și singurul tip alb din film… Creeper a crescut în suburbie. E un gangster. E un Cholo. E un sudist. Shia a studiat un individ ca ăsta ca să-i iasă corect”, a explicat David Ayer.

The Tax Collector a fost lansat pe 7 august. Din distribuție mai fac parte George Lopez, Bobby Soto și Cinthya Carmona.

Foto: Hepta

Source

Leave a Reply