Au început filmările pentru Borat 2: Sacha Baron Cohen pregătește noi aventuri

Este oficial, Borat va avea o continuare. Filmările au început deja, iar în august Cohen a tras mai multe cadre în Long Beach, California, anunță Collider.

Zvonurile despre o continuare la “Borat” au apărut luna trecută, când un utilizator al aplicației TikTok l-a filmat pe Cohen îmbrăcat precum Borat, conducând o camionetă. Vezi AICI video. 

Cohen, în vârstă de 48 de ani, a anunțat în 2007 că nu vrea să mai interpreteze personajele Borat și Ali G, dar între timp s-a răzgândit.

Deocamdată nu a fost anunțată sursa de finanțare a noului film și dacă a fost semnat un acord cu un studio cinematografic. Potrivit publicației citate, în spatele acestui proiect s-ar afla o platformă de streaming. De asemenea, nu se știe nici dacă regizorul Larry Charles va semna și această continuare.

Primul film, al cărui titlu întreg este ”Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan“, a fost distribuit de 20th Century Fox, deși studiourile sunt deținute acum de Disney, companie care în trecut nu era interesată de filme interzise minorilor.

Producția a fost un succes neașteptat de box office, cu încasări de 128,5 milioane de dolari în SUA și 262,5 milioane venituri globale, deși a avut un buget de numai 18 milioane de dolari.

Borat a obținut și o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, semnat de Cohen și co-scenariștii Anthony Hines, Peter Baynham, Dan Mazer și Todd Philipps.

Foto: Hepta

Source

Leave a Reply