„O lume nouă” și „un nou ton” pentru spin-off-ul cu Carol și Daryl la The Walking Dead

Deși The Walking Dead se încheie cu sezonul 11, nu înseamnă că seria a ajuns la final. Noi spin-off-uri au fost comandate de către AMC, inclusiv unul despre Daryl și Carol. Co-autorul serialului și al seriei de spin-off-uri, Scott Gimple, a spus la ce anume să se aștepte publicul. Va fi vorba de „o lume nouă” și „un nou ton” pentru continuarea cu Carol și Daryl la The Walking Dead. Norman Reedus și Melissa McBride au declarat, citați de digitalspy.com, că sunt curioși în legătură cu viitorul personajelor lor.

„Următorul capitol cu Daryl și Carol va fi, în mare măsură, despre descoperiri. O lume nouă, un nou ton, o nouă frontieră și un obiectiv nou – având cu sine lecțiile învățate de la oamenii care și-au construit familia după apocalipsă, cu victorii greu câștigate și cu pierderi dureroase…”

Gimple mai spune, citat de flickeringmyth.com, că personajele preferate ale fanilor „s-ar putea să se simtă bine așa cum sunt, fără să fie masculi alfa…”

Apoi continuă – „Fiți siguri, îi vom face să treacă prin tot ceea ce se poate ca să le fie greu. Dar avem în față 30 de episoade de eroism și groază care reinventează lumea The Walking Dead și care pregătesc cadrul a ceea ce va să vină. Cu Daryl, Carol, și cei de lângă ei – probabil cu mai multe fețe cunoscute. În față avem o poveste universală. The Walking Dead trăiește!”

Un lucru este sigur, fanii serialului The Walking Dead au de ce să aștepte anii care vin. Povestea se anunță un succes major și va consola, cu siguranță, fanii după încheierea primului serial.

Source

Leave a Reply