Brad Pitt și Zazie Beetz, în filmul de acțiune Bullet Train

Zazie Beetz, actrița din Deadpool 2, va juca alături de Brad Pitt în filmul de acțiune Bullet Train, de la Sony. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry și Andrew Koji vor face parte, la rândul lor, din distribuția filmului. Regizorul David Leitch (Hobbs&Shaw) semnează regia în timp ce Kelly McCormick semnează producția prin 87 North respectiv Antoine Fuqua prin Fuqua Films, scrie Variety.

Zak Olkewicz a scris scenariul, inspirat de romanul japonez Maria Beetle al autorului de best-seller Kotaro Isaka. Cartea este despre un grup de asasini profesioniști, mânați de motive diferite, aflați într-un tren în Tokio, scrie Deadline.

Cartea este despre un grup de asasini profesioniști, mânați de motive diferite, aflați într-un tren în Tokio

Pitt a fost cooptat în proiect la începutul lunii iulie. Actorul și-a evaluat opțiunile încă de când a câștigat primul Oscar pentru filmul lui Tarantino Once Upon a Time in Hollywood pentru rolul cascadorului Cliff Booth, iar dacă a ales acest action înseamnă că e de urmărit.

Pitt joacă – de asemenea – împreună cu Emma Stone în filmul lui Damien Chazelle Babylon, care și-a relocat data producției către 2021, creând o fereastră în program pentru Bullet Train.

Brittany Morrisey este coordonatoarea proiectului pentru Sony Pictures.

Beetz, la ora actuală, filmează producția lui Jeymes Samuel The Harder They Fall. Cel mai recent film al acesteia, Nine Days, a avut premiera la Sundance. Printre celelalte filme ale ei se numără The Joker alături de Joaquin Phoenix, Lucy in the Sky a lui Noah Hawley pentru Searchlight cu Natalie Portman, Wounds – alături de Armie Hammer – și High Flying Bird, al lui Steven Soderbergh, cu Andre Holland.

Beetz a fost nominalizată la un Premiul Emmy pentru rolul ei din Atlanta, al lui Donald Glover. A jucat personajul Domino alături de Ryan Reynolds în Deadpool 2.  

Source

Leave a Reply