Wonder Woman 1984 are deja competiție la box office de Crăciun

Ca urmare a deciziei monumentale a studiourilor Warner Bros de a lansa filmul DC Wonder Woman 1984 simultan în cinematografe și pe platforma de streaming americană HBO Max, în ziua de Crăciun, Sony face – la rândul său – o mișcare importantă, scrie CinemaBlend: mută premiera action-ului fantasy Monster Hunter tot de Crăciun.

Iată, așadar, că weekendul 25-27 decembrie va fi efervescent nu doar pentru că este Crăciunul, ci și sub aspectul competiției la box office. Monster Hunter era inițial programat pentru o lansare în septembrie 2020, înainte ca pandemia să îl facă să fie mutat pe 21 aprilie 2021. După anunțul Warner Bros., iată că studioul Sony a decis să aducă filmul în decembrie anul acesta.

Monster Hunter reunește echipa seriei Resident Evil – anume pe regizorul Paul W.S. Anderson și pe Milla Jovovich – pentru un film epic ce amestecă acțiunea militară în stil Michael Bay, cu câte ceva din universul Jurassic World și lupta pentru supraviețuire à la Resident Evil. În centrul poveștii este o unitate militară – condusă de personajul Millei Jovovich – ce este transportată de o furtună de nisip într-o altă dimensiune, în care trăiesc monștri uriași. Spre deosebire de Wonder Woman 1984, filmul Monster Hunter se va lansa numai pe marile ecrane.

În spatele lumii noastre, mai există o alta, spune sinopsisul oficial: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor. Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa), a cărui set unic de aptitudini îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, ea descoperă că acesta este parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman). În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă.

Source

Leave a Reply